Cryptobyte 2023

Zdar Všem fanouškům Crypta!

Před pár týdny se uskutečnil druhý ročník konference Cryptobyte  v Liberci. Stále mám tuto akci v živých vzpomínkách a hned úvodem chci říci, že mne příjemně překvapila. Osobně bych nečekal v bear marketu účast necelých 500 lidí. O to více mne tato skutečnost překvapila v mých rodných severních Čechách. Jednoznačně mi to ukázalo, že je v naší zemi cryptokomunita opravdu silná.

Na konferenci bylo k vidění spousta známých tváří crypto scény. Známí bitcoineři, odborníci na altcoiny, ale také makroekonomové. Na své si mohl přijít opravdu každý.

Velké poděkování si zaslouží hlavní organizátor Dušan Kmetyo a s ním celý doprovodný organizační a cateringový tým. Prostory technické univerzity se díky tomu naplnily skvělou náladou a přátelskou atmosférou, což je v této době to nejdůležitější.

Jsem osobně moc nadšený, že bylo tak živo právě kolem našeho stánku, který se poprvé na podobné akci prezentoval. Je vidět že i v dobách krize lidé rádi kupují předměty propagující kryptoměny. Filosofie naší práce je motto, že „kryptoměny musí být vidět“ aby se o nich mluvilo. Proto děkujeme všem, kteří si u nás něco koupili a dají tím fyzicky svému okolí najevo, že mají rádi Bitcoin, Ethereum apod.

 

 Závěrem bych rád poděkoval svým kamarádkám a spolupracovnicím Báře a Renče, bez kterých by náš stánek crypto radosti nebyl tím čím byl. :-)

 
 
Patrik Patera
 
Zpět do obchodu